Cristian Acosta
Cristian Acostacristian@autoboomexpert.ro
0735 930 870

Auto Boom Expert a luat naștere din dorința de a le aduce clienților noștri un serviciu complet și diferit față de ce este acum în piața asigurărilor. Credem în transparență totală iar scopul nostru este ca drepturile lor să fie respectate de fiecare dată – de aceea, oferim asistență și consultanță, atât la vânzarea polițelor de asigurare, cât și după .

Nu ne dorim să fi implicat intr-un accident rutier, dar dacă acest lucru se întâmplă, procedurile ulterioare îți pot da multe bătăi de cap, mai ales dacă nu ești informat.

Prin colaborarea cu Auto Boom Expert, poți reduce stresul și disconfortul generat de necunoașterea procedurilor în urma unui accident, pentru că vom fi atenți ca totul să se desfășoare conform normelor  și legislației în vigoare – de la programarea la constatare și până la soluționarea dosarului de daună. În plus, îți oferim mașină la schimb și soluții de reparare a autovehicului avariat.

Echipa noastră este formată din consultanți cu experiență de peste 10 ani în zona de brokeraj de asigurări, iar expertiza noastră tehnică include toate clasele de asigurări.

Ne dorim să nu fie nevoie să ne contactezi, dar dacă o vei face, poți avea încredere că te vom ajuta. Alege Auto Boom Expert!