This image for Image Layouts addon

Auto Boom Expert. Suntem alături de tine cu servicii de consultanță, asistență în întocmirea dosarului de daună și pe tot parcursul derulării lui, cât și mașină la schimb. Ca o scurtă mențiune, imediat după producerea accidentului, avem rugămintea de a ne contacta pentru a avea eficiență maximă în serviciile noastre. Dacă trece prea mult timp după producerea evenimentului, mai ales după deschiderea dosarului de daună, procesul devine mai dificil pentru noi și putem interveni mai puțin.

Iată mai multe detalii despre ce îți oferim, dar și cum poți beneficia de fiecare serviciu în parte:

This image for Image Layouts addon

La Auto Boom Expert, Suntem alături de tine cu servicii de consultanță, asistență în întocmirea dosarului de daună și pe tot parcursul derulării lui, cât și mașină la schimb. Ca o scurtă mențiune, imediat după producerea accidentului, avem rugămintea de a ne contacta pentru a avea eficiență maximă în serviciile noastre. Dacă trece prea mult timp după producerea evenimentului, mai ales după deschiderea dosarului de daună, procesul devine mai dificil pentru noi și putem interveni mai puțin.

Iată mai multe detalii despre ce îți oferim, dar și cum poți beneficia de fiecare serviciu în parte:

Salvați numerele de telefon în agenda dumneavoastră.

Image

Consultanță

O mare parte din problemele, dar și nemulțumirile clienților sunt cauzate de modul în care se desfășoară procedurile de despăgubire. Noi credem că lucrurile pot fi făcute și altfel – de aceea, îți oferim consutanță și după vânzarea polițelor de asigurare, mai ales în urma unui eveniment rutier, exact atunci când este nevoia cea mai mare.

Image

Asistență în întocmirea dosarului de daună

Nu știi cum și când se face un constat amiabil sau cum trebuie întocmit un dosar de daună? Nu cunoști prevederile legale impuse pentru repararea mașinii în urma unui astfel de eveniment sau condițiile impuse de societățile de asigurare? Noi iți răspundem la toate aceste întrebări.

Procedurile legale ce trebuie întocmite în urma unui eveniment rutier pot fi destul de complicate, tocmai de aceea, nu trebuie să te descurci singur . Dacă ai fost păgubit, echipa noastră  îți oferă asistență în întocmirea dosarului de daună și pe tot parcursul derulării lui.

Image

Mașină la schimb

Există trei situații în care poți închiria o mașină la schimb după producerea unui accident auto fără să plătești din buzunar acest serviciu.

  • Dacă nu ești programat la constatare în termen de 3 zile lucrătoare de la data avizării conform (art.18 aliniatul 4 din Norma 20 din 2017), persoana prejudiciată poate să solicite plata despăgubirii pentru lipsa de folosinţă, din momentul depăşirii termenului de constatare până la data efectuării acesteia.
  • În cazul daunei totale a mașinii – se poate oferi o mașină la schimb din ziua constatării și până la comunicarea ofertei de despăgubire.
  • Pe perioada reparațiilor mașinii avariate (se stabilește conform prevederilor legii 132 din 2017) – pentru fiecare 4 ore de manoperă, poți solicita închirierea unei mașini timp de o zi.

De acest serviciu, mașină la schimb, pot beneficia doar cei păgubiți, nu și cei vinovați de accidentul rutier.